Upplevelser du inte vill missa


Vi vågar påstå att de fester vi arrangerar blir oförglömliga. Vår glasklara ambition är att alltid ordna ett arrangemang som alla minns med glädje och entusiasm. Många av våra kunder har många egna bra idéer som vi hjälper till att förverkliga. Därefter skrider vi till verket och ett digert planeringsarbete börjar där du själv kan avgöra hur involverad du vill vara.

Själva platsen för festen kan vara en lummig ö, en kal lagerlokal, ett större tält, en anrik sportarena, en klassisk festlokal, en gigantisk flyghangar, ja, nästan vad som helst. Kanske har du en egen lokal, annars hjälper vi dig gärna att hitta det rätta stället. När vi väl dukat, dekorerat och inrett brukar inga lokaler bli sig riktigt lika – på ett positivt sätt, alltså.


Spetsa din fest med något av våra teman

Vi har genom åren utvecklat ett antal teman, eller koncept, där den utvalda stilen går rakt igenom hela arrangemanget: från dekor och mat till musik och underhållning. Vår produktion är komplett och noga genomtänkt med färdig scendekor, inredning, ljud- och ljusteknik. Vi har även personal som sköter upp- och nermontering. Varje tema har en grund som vi sedan kan anpassa enligt dina önskemål. Du kan därefter lugnt lämna hela festen i våra rutinerade händer. Gör dig redo för årets samtalsämne!
Stacks Image 314
Stacks Image 21
Stacks Image 24

Las Vegas

Glitter, glamour och fantastiskt bra musik från stadens klassiska storhetstid: Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Tom Joned med flera. Kristallkronor, röda mattan och kandelabrar hjälper till att sätta en världsvan och sofistikerad prägel på kvällen. Bli en jetsetare för en kväll!
Stacks Image 322
Stacks Image 28
Stacks Image 31

Djungel

Det bor en Tarzan eller Jane i oss alla. Lokalen fylls med lianer, maskeringsnät, trummor, zebratyger och vegetation. På scenen brinner eldar och ljussättningen går åt stämningsfullt grönt. Här finns allt som tillhör djungellivet, dock utan besvärande insekter eller hotfulla rovdjur.
Stacks Image 328
Stacks Image 35
Stacks Image 38

70-tal

Visst var 70-talet fascinerande? Vi återupplivar detta kreativa årtionde med tidstypisk musik, spegelbollar, ljusormar, glitterfonderingar och Studio 54-attribut. Vi lär dessutom ut alla de rätta 70-talsstegen på dansgolvet under kvällen. När kvällen är över går man hem med ett  leende på läpparna och ett minne för livet.
Stacks Image 461
Stacks Image 42
Stacks Image 45

Karibiskt

Upplev värmen från färgstarka Karibien. Palmer, oljefat, karnevalståg, kransar runt halsen och härligt förförande rytmer. Ja, vem kan stå emot livet i detta avslappnande paradis? Vi bjuder på en het och färgsprakande upplevelse även om det skulle vara mitt i vintern.
Stacks Image 496
Stacks Image 115
Stacks Image 126

Medeltid

Har du någon gång undrat hur våra medeltida förfäder bjöd till fest så får du svaret här. Eldslukare, gycklare, riddare, stormän, väna jungfrur och till och med en bödel deltar i festligheterna som inramas med dekor som utmärker sig för denna spännande tid. Håll i penningpungen, kanske smyger Robin Hood förbi.
Stacks Image 501
Stacks Image 248
Stacks Image 251

Pirat

Släpp fram dina vilda sidor och låt dig svepas med på ett rafflande piratäventyr. Förbered dig på ett temperamentsfullt skådespel med armborst, kanoner, kruttunnor, råsegel och trossar. Svärden blänker och piratflaggorna vajar respektingivande. Någon speciell du vill låta gå på plankan?
Stacks Image 512
Stacks Image 278
Stacks Image 281

Schlager

Det är aldrig för sent att bli schlagerstjärna. Här får gästerna själva delta genom att sjunga till inspelad musik eller till orkester. Låtarna kan väljas ut i förväg så att alla entusiaster har möjlighet att öva hemma innan festen. Varför inte arrangera en alternativ Melodifestival? Förbered dig på årets höjdarfest.
Stacks Image 541

80-tal

Vem känner inte en skräckblandad förtjusning när 80-talet kommer på tal? Enorma axelvaddar, kolossala frisyrer och allt ifrån mjuka pastellfärger till självlysande neon. Vi tar dig tillbaka till ett decennium när allt var stort och inget var omöjligt. Detta blir något att minnas på ålderns höst.
Stacks Image 549

Marint

Sjöbuse eller inte, här har vi festen med saltstänk och tjärdoft. Vi använder en magasinsbyggnad som kulissvägg, lanternor, taljor, block och en blinkade fyr för att skapa en miljö som kapten Haddock skulle ha känt sig som hemma i. Skepp ohoj, alla sjöbjörnar!