Vi visar i handling att allt är möjligt
- så gott som


Event är ett ganska brett begrepp. Det kan vara allt ifrån en mindre tillställning för några få exklusivt utvalda till större grupper. Eventet kan pågå under några timmar eller i flera dagar. I princip är det bara budgeten som sätter gränserna. För fantasi och kreativitet har vi en uppsjö av, minst lika många uppslag som vi har papper på skrivbordet. Du kan också använda oss som bollplank för egna idéer. Det är ofta i samarbetet som de bästa tankarna gror.
Våra event brukar omfatta allt mellan tiotals och hundratals gäster. Utgångspunkten kan vara en konferens, en firmafest, en årlig sammankomst eller ett annat arrangemang för kunder, medarbetare eller andra personer som du vill ha en bra relation till. Inramningen, eller delar av programmet, kan vara företags-kick-off, underhållning, dans, sportaktiviteter eller provningar av vin, ost eller choklad - för att nämna några alternativ.

Vid våra event tar vi ett helhetsgrepp där vi sköter planering, inredning, dekorationer, underhållning, mat och dryck, ljus och ljud - naturligtvis i samråd med dig. Du kan därefter tryggt lämna över kontrollen till oss och bara njuta av festligheterna.

Finns det då ingen begränsning för vad vi kan göra? Ärligt talat - jo. Vi behöver ha tillgång till elektricitet för att kunna utföra eventet. Men det är ju å andra sidan ett ganska blygsamt krav.
Eventproduktion - före
Före
Eventproduktion - efter
Efter