Underhållning som sätter glada spår i själen


Alla på evenemanget ska ha roligt, det är vår enkla och självklara strategi. Då fyller naturligtvis underhållningen en viktig funktion. Pelle Cederlund, alias Mr DJ och grundare av Mr DJ AB, har lång erfarenhet av strålkastarljuset - som DJ, konferencier och underhållare.

Stacks Image 17
Stacks Image 19

Som DJ

Man kan lugnt säga att Mr DJ inte är någon vanlig DJ. Med en stor portion energi och en smittande positiv utstrålning är han eftersökt och omtalad för sin enastående förmåga att skapa publikkontakt och positiv stämning från första stund. Denna förmåga har gett honom uppdrag utöver det vanliga och han anses av många vara en Sveriges bästa underhållare inom sin genre. Eller som Anders Eriksson i Galenskaparna säger: ”Pelle Cederlund kan få folk till precis vad som helst.”

Som publikuppvärmare

Även som publikuppvärmare vet han hur man får med sig folk på noterna. Vad sägs om att få 43 000 att göra vågen?
-Jag har arbetat som publikuppvärmare vid större evenemang med tiotusentals åskådare på arenor som Scandinavium, Globen, Råsunda och Ullevi. Då använder jag ofta min trådlösa DJ-anläggning, som är bärbar och unik i sitt slag.

Som konferencier

Pelle Cederlund anlitas ofta som konferencier på dags- och kvällsarrangemang. En inspirerande personlighet som hjälper till att hålla ihop helheten och är bra på att improvisera när stunden kräver så.

Övrigt

Mr DJ har dessutom delat scen med större delen av Sveriges artistelit. Det har gett oss ett omfattande kontaktnät. Kanske vill du förgylla ditt evenemang med någon av våra nationella stjärnor? Vi ger dig gärna förslag på artister och underhållning som kan passa för just det evenemang som du önskar.

Artister som Mr DJ har delat scen med

Tidningsartiklar om Mr DJ

Lita inte bara på det vi har skrivit om Mr DJ på den här sidan utan läs även vad man har skrivit om honom i tidningarna.
Tidningsartikel om Mr DJ i GT.

(Öppnas i nytt fönster.)

Tidningsartikel om Mr DJ.

(Öppnas i nytt fönster.)