Du har din bästa fest framför dig

Den vill vi gärna arrangera!

Mr DJ AB är en väletablerad event- och underhållningsarrangör med bred repertoar. Den gemensamma nämnaren är att gäster och deltagare får uppleva något utöver det vanliga - vi gör arrangemanget du vill gå på en gång till. Vi ger helt enkelt ”det lilla extra” ett konkret uttryck.

Spindeln i nätet och grundaren av företaget är Pelle Cederlund, alias Mr DJ. Redan som sjuttonåring började han sin bana som DJ och fortsatte sedan även som festarrangör. Genom åren har verksamheten utökats och idag, över 25 år senare, utmärker sig våra arrangemang främst genom sin precisa planering och fyndiga idérikedom. Allt är planerat i minsta detalj, från första stund till sista gästen motvilligt går hem. Bordsplacering, dekorationer, scener, timing, underhållning, mat och dryck - en röd tråd går igenom allt. Gästerna bjuds på en hisnande upplevelse som får sinnena att mysa. Konceptet har visat sig vara mycket framgångsrikt och omtyckt av våra kunder. Vi kan dessutom stolt berätta att företaget innehar högsta kreditvärdighet, AAA.

Vår långa erfarenhet har gett oss en fingertoppskänsla för vad som går hem i olika läger. Den är värdefull, i kombination med våra kreativa idéer, för att skapa en speciell upplevelse vid varje tillfälle. Räkna med en wow-känsla som dröjer sig kvar.
Pelle Cederlund
Pelle Cederlund

Du bestämmer omfattningen av vårt arbete

Vi är mycket flexibla i vårt sätt att arbeta. I slutändan är det alltid du som bestämmer hur stor del av festen eller eventet som vi ska sköta. Vi kan ta hand om hela festligheten, eller så kan du välja att lösa vissa bitar på egen hand och låta oss ordna resten.

En del av våra kunder har många bra idéer. Samtidigt kan tidsbrist sätta käppar i hjulet för festförberedelserna och det skulle kännas skönt att kunna lämna över det övergripande ansvaret på någon annan. Vi kan då gå in som projektledare, där vi styr och syr ihop eventet. Du får också nytta av vår långa erfarenhet, vilken är värdefull för att få ett smidigt löpande festarrangemang. Vi kan även bidra med kluriga tips och idéer på hur ditt event blir en överraskande bra upplevelse. Därtill får du tillgång till vårt breda kontaktnät, där alla är experter på sina områden. Beroende på eventets storlek och typ skapar vi en projektgrupp för att till exempel hantera transporter, underhållning, teknik, mat och dryck. I denna grupp kan medarbetare ingå både från ditt företag och Mr DJ AB.

Vi är vana vid att arbeta med större företag och organisationer, då vi också kan hjälpa till att väva in verksamhetens mål och visioner i arrangemanget. Vi jobbar gärna direkt med företagets VD, VD-sekreterare eller motsvarande person som har möjlighet att självständigt fatta beslut. På så vis har vi lagt grunden till ett för alla effektivt samarbete.

För oss är det också viktigt att du ska kunna ha förtroende för vår insats. Vi är noga med att hålla vad vi lovar så att du inte bara får en trevlig upplevelse utan även känner trygghet i genomförandet.